Beeld, geluid en bekabeling

De beste beeld- en geluidskwaliteit voor uw budget

Topkwaliteit beeld

Audio View verkoopt een grote diversiteit aan televisies en home-entertainmentsets van topkwaliteit. De door ons geselecteerde home-entertainmentapparatuur biedt uw veeleisende ogen en oren de perfecte beeld- en geluidservaring. Denk hierbij aan ultraplatte tv’s met perfect beeld (ook geschikt voor High Definition en zelfs Ultra High Definition, 4K Televisie) en bijbehorend geluid.

 

Wilt u ook films kijken net alsof u in de bioscoop zit? Uw favoriete programma haarscherp kunnen volgen, of gamen met het gevoel alsof u in het spel zit? Kom eens langs bij Audio View. Wij hebben de apparatuur waar u blij van wordt.

"Ik denk dat muziek de grootste kunstvorm is die de mensheid ooit heeft gecreëerd. Muziek communiceert direct met je hart. Muziek spreekt je emoties aan en maakt een blijvende indruk. Muziek is tijdloos." - Ken Ishiwata

Geluid dat bij uw wensen past

Hifi-installaties en hometheater-installaties

Als u een echte muziekliefhebber bent dan haalt u bij Audio View uw hart op. Wij verkopen topmerken hifi-systemen en hometheater-systemen waaronder Marantz, Denon en NAD. Ons assortiment combineert hoogwaardige reproductie met de nieuwste, technologisch geavanceerde eigenschappen. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van natuurgetrouw geluid, of u nu een CD of MP3 of via een netwerksysteem afspeelt. De producten zijn geheel naar uw wens aan te passen omdat elk compleet systeem uit losse componenten bestaat. Precies wat uw ogen en oren verdienen.


Luidsprekers en subwoofers

Audio View heeft een uitgebreid assortiment aan luidsprekers van sublieme kwaliteit. Onder andere van het merk Dali, Piega, Epos, Tannoy, Rel, en Artsound. Meer dan 30 jaar geleden kwam een groep Deense ingenieurs met liefde voor muziek tot de conclusie dat zelfs de beste luidsprekers niet in staat waren muziek natuurgetrouw weer te geven. Fasedraaiingen, afstraalfouten, vervormingen en matige impulsweergaven waren duidelijk meetbaar en hoorbaar. Onder andere Dali heeft hier verandering in gebracht. Een goede luidspreker zorgt voor een  exacte balans en natuurgetrouwheid in het geluid. Dit maakt het verschil tussen slechts geluiden horen en muziek daadwerkelijk voelen en beleven.


Streamingapparatuur

Bij Audio View kunt u ook terecht voor streamingapparatuur van de merken Blue Sound en Heos voor het streamen van je favoriete muziek in hifi-kwaliteit.

Specialist in bekabeling

Beter beeld en geluid door de juiste bekabeling

De kwaliteit van beeld- en geluidsapparatuur wordt steeds beter. Het is daarom ook van belang dat u de juiste bekabeling bij uw tv- of hifi-installatie kiest. De juiste bekabeling zorgt voor een significant verschil in beeld- en geluidskwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in bekabeling en geven u graag advies over de juiste manier van bekabelen. Indien gewenst sluiten we de apparatuur ook voor u aan. 


Uw kabels netjes weggewerkt

Ergert u zich ook zo aan de wirwar van kabels achter uw televisie- of geluidsinstallatie? Zeker nu met platte televisies, die regelmatig opgehangen worden, is het natuurlijk geen gezicht als daar een bos kabels onder hangt. Wij lossen dit graag voor u op zodat u snel ongestoord geniet van uw (nieuwe) apparatuur. 


Geen optimale kwaliteit door oude bekabeling

Bij uw nieuwe aankoop hoort goede bekabeling. Onjuiste en verouderde bekabeling kan het beeld of geluid van uw nieuwe televisie of hifi-set sterk beïnvloeden. Denk hierbij aan sneeuw tijdens een film die zich in de zomer afspeelt, krakend geluid of vermogensverlies door een kabelbreuk. Het zou zonde zijn als u hierdoor niet optimaal van uw tv of hifi-installatie kunt genieten. Ook bij een ouder toestel kan nieuwe en geavanceerde bekabeling voor een significant verschil zorgen. Neem voor meer informatie over bekabeling van uw nieuwe of oude product contact op.

Betere service dan u gewend bent

Advies, verkoop, installatie en reparatie

Wij verkopen niet alleen audiovisuele apparatuur, wij kunnen er ook alles over vertellen en eigenlijk vrijwel alles zelf repareren. We bieden u niet alleen het beste product, maar doen net dat stapje extra voor een tevreden klant. Uw apparatuur wordt gratis geïnstalleerd en naar wens afgesteld zodat u direct kunt genieten van de topkwaliteit van uw nieuwe LCD, plasma-tv of hifi-installatie. Ook na uw aankoop mag u met vragen altijd bij ons aankloppen. Wij maken graag tijd voor u! Niet tevreden? Dan komen we de installatie naar uw wens aanpassen.


Bent u nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs in onze winkel. Wij helpen u graag!


Wilt u graag een demonstratie? Maak dan bij voorkeur even een afspraak. Zo hebben we de gelegenheid om het een en ander klaar te zetten.